İnternet Arıza

Telkotürk İnternet Arıza

İnternetinizin arızalanması ve arızanın devam etmesi durumunda henüz çözümlenmediyse buna internet arıza denir. Çözümlemesi her ne kadar uğraştırıcı olsa da imkansız değildir. Çözümlenemeyecek bir şey yoktur. Arızayı tespit ettikten sonra çözümlemesi çok basittir.

İnternet Arıza - Telkoturk net
İnternet Arıza - Telkotürk

Eğer bağlı olduğu halde internetinizde sorun oluşmaya devam ediyor ise modeminizi resetleyip bir 10 saniye kadar beklemeniz gerekmektedir. Modeminizi resetledikten sonra sorun hala devam ediyorsa Telkotürk müşteri hizmetlerimizi arayarak müşteri hizmetlerimizden destek almanız sorunu çözme konusunda size daha fazla katı sağlayacaktır. Müşteri hizmetlerimiz sizinle kimliğinizi doğrulayıp güvenliğiniz amaçlı birkaç soru sorduktan sonra sorununuzu çözmeye yönelik işlemlerini başlatacaktır. Telkotürk müşteri hizmetlerimiz 7/24 hizmetinizde olacaktır ve sizlere en iyi hizmeti verecektir. Bundan şüpheniz olmasın. Çünkü Telkotürk var.

İnternet Arıza Çözüm Yolları Nelerdir?

İnternetin arıza verdiği taktirde, bağlantınızın koptuğu kapsama alanında olmanıza rağmen hala arıza veriyorsa en öncelikli olarak modeminizi resetlemeniz önerilir. Daha sonrasında modeminiz resetledikten sonra hala sorun devam ediyorsa modemi kapatıp yaklaşık 10 dakika bekleyip düzelmesini beklemelisiniz. Bu çözüm yollarını denediniz ama bir sonuca varamadınız. O zaman yapılacak en önemli unsur bize ulaşmalısınız. Telkotürk müşteri hizmetleri günün her saati sizlere hizmet vermek üzere aramanızı bekliyor olacak. Sizlere en hızlı çözüm yollarını sunmak üzere işimizin başında büyük bir keyifle çalışmaktayız. Eğer bağlı olduğu halde internetinizde sorun oluşmaya devam ediyor ise modeminizi resetleyip bir 10 saniye kadar beklemeniz gerekmektedir.
İnternet Arıza - Telkoturk net
İnternet Arıza - Telkotürk
Çözümlendikten Sonraki Aşama Nedir?
En büyük etkenlerinden biri altyapınızdan kaynaklı olabilir. Altyapınız desteklemiyor, yeterli olamıyor olabilir. Bunun için Telkotürk müşteri hizmetlerini arayıp alt yapı durumunuzu öğrenip eğer desteklemiyorsa nasıl bir yol izlemeniz gerektiği hakkında size gerekli bilgileri verip sizleri gerekli alanlara yönlendirip çözüme kavuşturacağından emin olabilirsiniz. Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.
Tel:

0850 330 30 33

Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski